Bevola naturals® включва  повече от 15 артикула за цялото семейство Натуралната

...
Bevola naturals® включва  повече от 15 артикула за цялото семейство Натуралната
Коментари Харесай

Kaufland с нова серия климатично неутрална козметика 

Bevola naturals® включва  повече от 15 продукта за цялото семейство 
Натуралната козметика от линията bevola naturals® е най-новото попълнение към личната козметична марка на Kaufland - bevola®. Всички артикули са климатично неутрални и са сертифицирани от самостоятелната организация с нестопанска цел NATRUE. В състава им няма силикон, парафини, минерални масла, микропластмаси и чисто синтетични оцветители и аромати.  

Гамата bevola naturals® включва повече от 15 продукта, които покриват всички ежедневни потребности на едно семейство - от орална хигиена до шампоани и душ гелове, в това число и профилирана козметика за мъже. За оформление на опаковките, Kaufland приспособява ръчно рисувани илюстрации на водещи съставки, с което основава съвременен и атрактивен тип и акцентира естествения генезис на козметиката. 

Новата линия bevola naturals® е част от богатото многообразие от артикули на личната козметична марка на Kaufland bevola®, чийто подбор включва повече от 180 продукта.   

В отговор на потребностите на всички свои клиенти, Kaufland непрекъснато работи за обогатяване на марките си. Разработването на нови артикули е част от концепцията за Оne Stop Shopping, ориентирана към повишение броя и качеството на предлаганите на продукти. Като правилен сътрудник на всяко семейство, Kaufland България предлага подбор от над 20 000 качествени артикули на преференциални цени. Сред тях са, както обичайни артикули, по този начин и от ден на ден новаторски оферти, част от които са и климатично неутрални артикули.   

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР